Modul inedit prin care o tânără a demonstrat că posteriorul ei bombat nu este operat / VIDEO

Autor: Ziarul Top

Tânăra de 19 ani din Statele Unite a vrut că le demonstreze celor care o urmăresc pe rețeaua Instagram că posteriorul ei cu care se mândrește este cât se poate de adevărat. Motivul: numeroase persoane au acuzat-o că și-a modificat fotografiile sau că a recurs la operații estetice.

Daisy Keech a vrut să demonstreze că a muncit mult pentru a avea un trup tonifiat, scrie Mirror.

Modelul a apelat la dr. Ashkan Ghavami, un chirurg plastician din Beverly Hills, pentru a obține un certificat care să ateste că posteriorul ei este adevărat.

Tânăra a publicat pe Instagram un clip video în care medicul îi examinează pielea fundului. Doctorul a confirmat că fesele lui Daisy nu au fost modificate prin operații estetice.

„Am de-a face o tânără atletică și naturală care are un corp binecuvântat din punct de vedere genetic (…) Fesele ei sunt adevărate. Numeroase persoane te disprețuiesc spunând că imaginile de pe Instagram cu fundul tău nu sunt reale, așa că voi certifica, în calitate de specialist, că posteriorul tău este adevărat”

Cele mai citite articole

„Știu că este real din numeroase motive, în primul rând vârsta. Nu a avut niciodată copii, fesele ei sunt foarte ferme. Nu observ vreo modificare la nivelul pielii în sensul că nu a fost nimic artificial injectat. Nu observ niciun fel de incizie care să indice transferul de țesut adipos”, a explicat medicul.

De asemenea, medicul a explicat că modelul face numeroase exerciții fizice și urmează o dietă echilibrată.

Filmarea consultației a fost apreciată de peste 150.000 de persoane.

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE