NNDKP lanseaza Centrul de Informare Legal & Tax – COVID-19

Autor: Ziarul Top

NNDKP lanseaza Centrul de Informare Legal & Tax – COVID-19

In contextul raspandirii cu rapiditate a pandemiei COVID-19 la nivel global, lucru care genereaza perturbari majore la nivelul comunitatilor si a mediului de afaceri, punand o presiune considerabila asupra tarilor afectate, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a creat Centrul de Informare Legal & Tax – COVID-19:
https://www.nndkp.ro/covid-19-legal-and-tax-resource-center/.

Aceasta este o sectiune dedicata pe website-ul NNDKP unde puteti accesa informatii utile si considerente juridice cu privire la implicatiile coronavirusului in Romania asupra diverselor arii de activitate.

Avocatii si consultantii urmaresc indeaproape noutatile cu privire la COVID-19 pentru a va furniza informatii actualizate si pentru a va ajuta sa gestionati si minimizati riscurile cu care v-ati putea confrunta in aceasta perioada.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

In cazul in care aveti nevoie de asistenta, puteti contacta membrii echipei NNDKP atat prin e-mail cat si telefonic. Vor include constant actualizari cu privire la impactul COVID-19 pe masura ce noi informatii vor fi disponibile.

Sunt astfel pregatiti sa va asiste prin furnizarea de consultanta si sfaturi practice pentru a va ajuta sa depasiti orice provocari pe care le-ati putea intampina in aceasta perioada.

Cele mai citite articole

Sectiunea dedicata pe website-ul NNDKP este disponibila la acest link:
https://www.nndkp.ro/covid-19-legal-and-tax-resource-center/.

Impreuna puteti identifica cele mai potrivite solutii de a merge inainte!

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ii contactati pe:

Anca Toma, Business Development Manager (anca.toma@nndkp.ro) (+40721 211 122)
sau
Cristian Prevenda, Markerting Executive (cristian.prevenda@nndkp.ro) (+40745 068 557)

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE