O femeie din Columbia a murit din cauza neglijenței unei asistente. Ce greșeală uriașă a făcut

Autor: Ziarul Top

O femeie din Columbia a murit din cauza neglijenței unei asistente. Ce greșeală uriașă a făcut

Tragedia a avut loc în orașul Bello, Columbia. Victima, Amanda de Jesus Duque Ramirez, în vârstă de 61 de ani, a suferit un stop carido-respirator.

Amanda Ramirez a mers la spitalul Marco Fidel Suarez pentru un tratament. Aceasta prezenta inflamații ale picioarelor și diverse complicații din cauză că reținea apă și avea un nivel crescut de zahăr în corp, potrivit publicației El Tiempo.

Pentru că femeia s-a plâns și de aciditate gastrică, medicul care a tratat-o i-a recomandat un tratament oral. Însă, una dintre asistentele care s-a ocupat de pacientă i-a injectat ulterior o substanță, în loc să-i dea tratament oral, ceea ce i-a fost fatal. La scurt timp, Amanda Ramirez a început să se simtă rău și și-a piedut cunoștința, după cum a povestit soțul său, care se afla cu ea în acele momente.

Cele mai citite articole

Ulterior, femeia a murit în urma unui stop cardio-respirator. După decesul femeii, familia sa a acuzat că moartea acesteia a survenit în urma unei erori medicale a asistentei respective.


Citește și: PAH, după ce jurnaliștii Carmen Avram și Rareș Bogdan au ajuns pe listele partidelor PSD și PNL la alegerile europarlamentare: „Se pricep mult la talk și mai mult la show”

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE