O mireasă plânge la mormântul logodnicului său, în ziua nunții lor. A fost ucis cu doar câteva săptămâni înainte de eveniment (FOTO)

Autor: Ziarul Top

Sara Baluch, în vârstă de 22 de ani, ar fi trebuit să se mărite cu Mohammad Sharifi (24 de ani), dar logodnicul ei a fost ucis în data de 19 februarie, în momentul când încerca să vândă o consolă de jocuri Xbox One, scrie timesfreepress.com.

Atunci, D’Marcus White (20 de ani) l-a împușcat pe Mohammad, în parcarea unui complex de apartamente din Hixson, locul unde au convenit cei doi, pe Facebook, să aibă loc tranzacția. Nu se cunoaște motivul, dar întâlnirea a degenerat și s-a tranformat într-o tragedie. Ulterior, D’Marcus White a fost arestat și acuzat de omucidere.

„Trebuia să fim împreună. Am fost atât de fericiţi. Vreau să fiu cu el. De ce trebuie să aştept? Îmi pare rău, Mohammad. Îmi pare atât de rău. Îmi pare rău”, şoptea ea, întruna, printre lacrimi.

La plecarea din cimitir, mama sa, Sonia, i-a înlocuit voalul alb cu unul de culoare neagră.

Cele mai citite articole

Când a fost înmormântat, zeci de persoane l-au condus pe Mohammad pe ultimul drum, potrivit msn.com, care precizează că mulţi au lăsat mesaje de adio şi şi-au exprimat regretul faţă de pierderea suferită. El era student la Universitatea din Tennessee/The University of Tennessee at Chattanooga (UTC).

FOTO – Doug Strickland /Times Free Press via Twitter.com/FOXNashville

FOTO – Twitter.com


Citește și… OPINIE/ Mirela Neag, despre cât de voluntari sunt medicii voluntari din spitalele publice din România și cui fac ei bine


Citește mai multe despre Crima și Tennessee pe Libertatea.

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE