1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Prima declarație a premierului Theresa May, după votul de încredere din Partidul Conservator: „Trebuie să livrăm Brexitul”

Autor: Ziarul Top

„Sunt recunoscătoare pentru vot. Trebuie să livrăm Brexitul britanicilor și să le oferim un viitor mai bun în această țară. O să mă duc mâine (joi – n. red.) la Consiliul European sa discut despre granița dintre Republica Irlanda și Irlanda de Nord”, a declarat Theresa May, imediat după votul de încredere al conservatorilor.

În continuare, premierul britanic a exclamat prioritățile sale în perioada următoare.

„Trebuie să construim o economie mai puternică, să punem oamenii pe primul loc. Trebuie să aducem Brexitul oamenilor care au votat pentru el, trebuie să construim o țară mai bună și o țară pentru toți cetățenii britanici”, a conchis șefa executivului de la Londra.

Theresa May, premierul Marii Britanii, rămâne în funcția pe care o deține, la două zile după ce a anunțat amânarea votului în Parlament privind acordul Brexit. În urma unui vot de încredere, desfășurat miercuri seară, membrii Partidului Conservator au arătat că o susțin în continuare pe șefa executivului britanic.


Cele mai citite articole

CITEȘTE ȘI: Reacția șocantă a șefului Gărzii de Mediu Prahova la problema poluării de la Blejoi: „Aparatul a luat-o un pic razna. Ce măsuri pot eu să o iau?”


FOTO: EPA

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner