Servicii de transport moloz in capitala scapa clientii de amenzi usturatoare

Autor: Vornisa Diana

Servicii de transport moloz in capitala scapa clientii de amenzi usturatoare

In urma unei curatenii serioase, a amenajarii locuintei, a unor lucrari efectuate pentru imbunatatirea aspectului unei incaperi, se formeaza foarte mult moloz. Molozul reprezinta piatra sparta, resturile ramase in urma lucrarii, resturi care nu mai pot fi utilizate, rezultate din constructii.

Amenda pentru persoanele care sunt prinse ca arunca molozul la tomberoanele de gunoi este destul de mare iar propunerile legislative fac referire la cresterea amenzii si la confiscarea mijlocului de transport. Unele persoane prefera chiar sa transporte molozul ramas pe camp, punand in pericol mediul inconjurator.

Cea mai eficienta solutie in acest sens este reprezentata de serviciile ieftine si accesibile de transporturi moloz. Cu cat este mai extinsa si mai complexa renovarea unui apartament, cu atat mai mult moloz se va aduna in casa pana la finalul lucrarilor.

Utilitatea serviciilor de transport moloz

Resturile de gresie, de faianta, de tencuiala, resturile din pereti, precum si mizeria care apare inevitabil se transforma in saci de moloz. Sacii de moloz daca sunt aruncati la intamplare la ghena de gunoi sau pe camp produc pagube echilibrului naturii, poluare, sunt inestetici si cei care ii arunca pot lua oricand amenda.

Daca sunt observati de organele competente ale politiei sau daca sunt parati de vecini, oamenii care arunca la intamplare molozul pot primi amenzi usturatoare. Serviciul de colectare moloz presupune ridicarea molozului direct din casa, contra cost.

Profesionistii actioneaza rapid oriunde in Bucuresti si in Ilfov pentru a transporta molozul vrac sau in sac, precum si deseurile ramase in urma constructiilor si a amenajarilor, precum usi, geamuri si mobila veche. Fie ca a fost vorba de o lucrare in constructii, de o lucrare in gospodarie, din gradinarit, de prelucrari de plastic, metal, lemn, piatra, sticla, in general deseurile care nu implica riscuri biologice, acestea pot fi colectate si transportate de la domiciliul clientului.

Transporturi moloz pentru persoane fizice si juridice

Serviciile de transporturi moloz sunt recomandate nu numai persoanelor fizice ci si persoanelor juridice. Oricine poate incheia un contract cu o companie de transport moloz pentru a scapa de deseurile neplacute din casa sau din incinta sediului companiei. Transportul molozului se face direct la groapa de gunoi folosind utilaje speciale si cu ajutorul unui personaj specializat.

Masinile de mare tonaj sunt capabile sa transporte un volum mare de moloz pentru un pret avantajos. Pentru a colabora cu o companie de transport moloz clientii trebuie doar sa apeleze un numar de telefon, sa stabileasca datele transportului si sa isi indeplineasca datoria civica pe care o au dar si datoria fata de natura, aceea de a scapa de deseuri intr-un mod corect.

Asadar, transportul molozului chiar si din centrul Bucurestiului nu mai este o problema. Oamenii nu mai trebuie sa iasa noaptea din casa, sa isi arunce resturile ramase in urama lucrarilor efectuate in casa pe furis, fara a fi vazuti de teama sa nu mai riste o amenda. Este suficient un apel scurt si reprezentantii unei companii specializate in transport moloz vor fi la client acasa.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE