Top 3 oferte Mercedes-Benz A Class rulate la Auto Schunn Romania

Autor: Ziarul Top

Mercedes-Benz A Class este unul din modelele cele mai cerute, inclusiv în cadrul companiilor care comercializează auto rulate cu garantie

Dacă îți dorești și tu unul din cele mai frumoase mașini produse de Mercedes-Benz, poți alege auto rulate Timisoara, la Auto Schunn Romania – partener autorizat Mercedes-Benz, cu reprezentanțe în Timișoara, Arad, Sibiu, Deva și Suceava.

Un model interesant și accesibil este Mercedes-Benz A 180 d 7G-DCT Camera Park led, al prețul de 24.000 euro fără TVA, de la un preț inițial de 34.593 euro. Această limuzină cu un rulaj de numai 3000 km este dotat cu motor Diesel, cu capacitate cilindrică de 1461 cmc și o putere de 115 cp. 

Dotările opționale includ sistemul de transmisie automată 7G, sistemul de direcție Direct Steer, asistență la rulare și la frânare. 

Pachetul pentru parcare include asistența Parktronic, care facilitează manevrele cele mai dificile în spații înguste.Acest sistem performant evită coliziunile și zgârieturile cu ajutorul camerei Led, modelul fiind prevăzut inclusiv cu o cameră pentru marșarier. 

Vizibilitatea este mult extinsă datorită oglinzilor performante și a farurilor cu halogen și lumini led integrate.

Autovehiculul rulat Mercedes-Benz C 180 LED Camera park 9G-tronic Confort este disponibil la 29.00 euro, redus de la 39.127 euro, având un rulaj de doar 6000 km. 

Înmatriculat in 2019, limuzina are 1497 cmc capacitate cilindrică, iar puterea dezvoltată este de 156 cp.

Elegant și confortabil, acest model Mercedes atrage prin perfomanțele dotărilor opționale. 

Pachetul de asistență la parcare cu cameră pentru marșarier și asistență PARKTRONIC conferă sigiurnață la cele mai complicate manevre. 

Cele mai citite articole

Conexiunea cu smartphone-ul prin Apple Car Play sau Android Auto dă acces la toate funcționalitățile dorite – hărți de navigație, muzică, știri, informații utile, agenda telefonică. Mercedes Me alătură tehnologia de top accesului la servicii de comunicare, iar autonomia devine un vis posibil. 

Sistemul de monitorizare a presiunii și suspensia Agility Control se alătură altor sisteme de siguranță opționale care alcătuiesc un mod controlat de a șofa într-un Mercedes menit să impresioneze.

Cel de-al treilea model Mercedes C Class disponibil la auto rulate în cadrul reprezentanței Auto Class este Mercedes-Benz A 180 d Premium Progressive 7G-DCT MEMORY, la un preț de 25.950 euro, redus față de prețul de listă de 39.319 euro.

Fabricat în 2019, acest model are un rulaj de 30.000 km, iar starea tehnică și estetică este impecabilă. 

Motorul diesel de 115 cp are o capacitate cilindrică de 1461 cmc. Jantele din aliaj de 43.2 cm au un design cu 10 spițe iar interiorul elegant beneficiază de scaune cu suport lombar, ajustabile electric, cu funcție de memorie. 

Scaunele beneficiază de un sistem de afișare a stării reale a  centurilor de de siguranță, inclusiv pentru scaunele din spate.

Sistemul de climatizare Thermatic alcătuiește un ambient deosebit de confortabil, completat cu suspensiile confort. 

Fiecare detaliu și fiecare dotare opțională sunt menite să ofere siguranță și calm la volan. Farurile LED performante, oglinzile retractabile  heliomate și pachetul pentru vizibilitate sporită sunt doar câteva din argumentele în favoarea acestui model deosebit de la Mercedes. 

Sistemul de monitorizare al presiunii în cele patru roți este completat de suspensia special creată pentru confort, iar trenul de rulare este special adaptat pentru traee dificile și drumuri accidentate.

Fiecare model este atent selecționat, pentru a corespunde celor mai mari exigențe. Aspectul deosebit, interiorul impecabil și starea tehnică perfect funcțională și performantă sunt doar câteva avantaje în favoarea alegerii unor auto rulate. 

Modelele Mercedes-Benz de la Auto Schunn Romania impresionează prin calitate, prețuri excelente și rulaje reale mici.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE