Topul celor mai bune jocuri lansate în 2020

Autor: Ziarul Top

Suntem aproape de sfârșitul anului, prilej cu care este bine să facem o trecere în revista a  celor mai bune jocuri lansate în 2020.

A fost un an important în lumea jocurilor, cu multe lansări spectaculoase, care satisfac cu siguranță orice dorință. Am avut parte de multe RPG-uri de acțiune, dar și de jocuri interesante bazate pe narațiune, precum și unele proiecte indie la fel de ingenioase.

Dar haideți să vedem care sunt cele mai bune jocuri lansate, până acum, în acest an:

The Last of Us Part II – Dezvoltatorii au avut cu adevărat o sarcină grea, având în vedere succesul primului joc, considerat de mulți gameri drept cel mai bun joc lansat vreodată! Totodată, mulți fani ai primei părți  erau aproape siguri că o continuare va strica totul. Totuși, The Last of Us Part II continuă cu succes povestea lui Ellie, iar recenziile sunt pozitive.

Star Bounty – Lansat de compania Pragmatic Play în toamna acestui an, Star Bounty s-a instalat rapid în topul pasionaților de jocuri de noroc. Star Bounty se remarcă în mod deosebit prin grafica sa foarte bună, dar și prin tematica galactică. Are 6 role și 4.096 de linii de plată, pariul maxim este de 400 RON, iar câștigul maxim este extraordinar: poate ajunge până la 9.000.000 de lei. De asemenea, beneficiază și de specială și are și până la 24 de rotiri gratuite. Printre simboluri găsim un atom, insigne extraterestre, dar și patru personaje. Star Bounty poate fi accesat pe casino.netbet.ro.

Final Fantasy VII Remake – Anul acesta ne-am întors în sfârșit la Midgar. Desigur, orice joc înconjurat de acest hype are parte și de critici, dar remake-ul este o reimaginare magistrală a titlului care a redefinit ceeea ce ar putea fi un RPG. Final Fantasy VII Remake a introdus un stil de acțiune RPG captivant, combinând sistemul de echilibrare a partidelor de la RPG-urile tradiționale cu o luptă mai fluidă. În niciun caz remake-ul FF7 nu înlocuiește originalul. În schimb, face ceva chiar mai bun: creează ceea ce se simte ca o experiență cu adevărat nouă.

Streets of Rage 4 – Acesta este modul în care o legendă revine în stil, notează Esquire. Streets of Rage 4 este o onoare pentru clasicul beat ‘em up și o extindere strălucită a unui gen semi-uitat. Lupta este elegantă și captivantă – tot ceea ce un fanboy Sega ar putea spera. Streets of Rage 4, dezvoltat de  Dotemu, Lizardcube și Guard Crush Games, este un joc grozav care continuă în spiritul originalelor, provocând un precedent pentru titluri retro mai uitate care să fie reînviate în viitor. De altfel, jocul este nominalizat la categoria „Cel mai bun joc de acțiune” la Game Awards 2020.

Genshin Impact – Este un joc de acțiune gratuit dezvoltat de miHoYo. Jocul are loc în lumea fantastică a lui Teyvat, care găzduiește șapte națiuni distincte, fiecare dintre ele fiind legată de un element și condusă de un zeu. Sistemul de luptă este bazat pe acțiune, folosind magie elementară. Jucătorii au opțiunea de a cumpăra personaje noi, arme și alte resurse. Jocul este doar online și oferă un mod multiplayer limitat, permițând până la patru utilizatori care să joace împreună. A fost lansat pe Android și iOS la sfârșitul lunii septembrie a acestui an și a primit laude pentru modul în care se desfășoară lupta. Încasările au fost uriașe, de peste 250 de milioane de dolari într-o singură lună de tranzacții pe dispozitivele mobile, făcându-l să devină unul dintre cele mai profitabile jocuri mobile din istorie.

ARTICOLE RELEVANTE

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!