Un imigrant și-a făcut o plută din sticle, lemne și ghivece ca să ajungă în Marea Britanie. Unde a fost prins / FOTO&VIDEO

Autor: Ziarul Top

Bărbatul din Eritreea voia să traverseze Marea Nordului pentru a ajunge în Marea Britanie. Imigrantul își confecționase o plută din lemne, sticle din plastice și ghivece, toate legate cu frânghii. Asupra sa avea și provizii: apă, mâncare, cafea și ciocolată. Mai mult, luase cu el și un panou solar pentru a-și încărca telefonul mobil, potrivit Daily Mail.

Pluta a fost văzută în largul coastei Olandei, la aproape un kilometru de portul IJmuiden. Tânărul imigrant a fost adus la mal, în siguranță. El nu știa nici engleză și nici olandeză.

Reprezentanții pazei de coastă olandeze spun că marea poate fi traversată doar pe o ambarcațiune cu motor deoarece riscul de scufundare este foarte ridicat.

Cele mai citite articole

În 2016, polițiștii de frontieră au descoperit la 12 mile marine de Mangalia o ambarcațiune cu care un bărbat din Belarus voia să ajungă în America de Sud.

sursă foto: noordhollandsdagblad.nl


Citește și:

Politico: Viorica Dăncilă promite să renunțe la modificarea legilor justiției. „Acest subiect a făcut mult rău partidului și a polarizat societatea noastră”


Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE