Un român din Italia a găsit un glonț lipit de ușa locuinței sale. Crede că este un „avertisment”

Autor: Ziarul Top

Un român din Italia a găsit un glonț lipit de ușa locuinței sale. Crede că este un „avertisment”

Glonțul era lipit cu bandă adezivă și reprezenta un mesaj clar de intimidare, a notat rotalianul.com. „Ținta” acestui mesaj nu a putut oferi polițiștilor informații utile în vederea elucidării motivului pentru care persoane necunoscute ar fi recurs la acest gest destinat să îl înfricoșeze. Verificările specialiștilor la fața locului ar putea scoate la iveală amprente sau alte probe care să ducă la identificarea autorilor.

Anchetatorii l-au interogat pe bărbatul român care trăiește de mai mulți ani la Latina și cercetează activitatea sa din ultima perioadă. El a declarat că nu a mai primit niciun fel de amenințări până acum și nu are habar de cine ar putea să-l amenințe.

Se bănuiește că la originea avertismentului primit de conaționalul nostru ar fi unele probleme economice. Românul trăiește cu familia sa într-un apartament pe Via Tiberio, o stradă din cartierul Campo Boario.


Cele mai citite articole

Mărturii despre motivul pentru care românii dau șpagă la spital. Doctor: „Înainte de ’89, ca și acum, era un lucru, hai să zicem, de notorietate”

Citește mai multe despre glonţ, Italia și roman pe Libertatea.

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE