Albena – vacanța perfectă în vara 2021 pentru orice familie

Autor: Ziarul Top

Privită de sus, Albena este o combinație între plajă, hoteluri și mult spațiu verde. Fundalul verde este asigurat de parcul natural Baltata (183 hectare), plaja (3, 5 kilometri) dispune de un nisip alb, foarte fin, iar hotelurile sunt colorate, ceea ce stârnește buna dispoziție. În restul peisajului, marea albastră (chiar dacă denumirea este Marea Neagră) completează acest peisaj idilic, care oferă relaxare de calitate oricărui turist în timpul verii.

Top 3 motive pentru a-ți face o rezervare la Albena în 2021

Cele mai citite articole

Deja turiștii care se gândesc să-și facă o rezervare știu de varietatea de oferte mare Bulgaria și de faptul că Albena este una dintre cele mai generoase destinații în materie de distracție de pe acest litoral. Hotelurile de 4 stele, precum Laguna Beach Albena, și cele de 5 stele oferă cazare la cele mai înalte standarde de calitate, serviciile fiind de tip “all inclusive”. Însă nu doar cazarea de top este un motiv pentru a opta pentru Albena ca destinație de vacanță în 2021, ci și următoarele argumente:

  • Terenuri pentru sporturi și cele mai importante facilități destinate golfului de pe litoralul bulgăresc – în Albena se pot face sport și mișcare atât în mediul natural oferit de parcul Baltata, cât și în facilitățile special amenajate de-a lungul stațiunii, la fiecare hotel în parte sau ca formă comună de sport. Aici se găsesc unele dintre cele mai bune terenuri de golf de pe litoralul bulgăresc (3 dintre suprafețele de top din Bulgaria). Fotbalul și tenisul își găsesc în această stațiune un suport excelent, așa că, dacă ești un pasionat de mișcare, Albena ți se potrivește.
  • Parcuri acvatice și cel mai mare centru de distracție acvatică din Bulgaria – Aquamania – în Albena te simți ca peștele în apă în momentul în care preferi să te relaxezi în mediul acvatic. Pe lângă mega parcul acvatic de 300,000 de metri pătrați, Aquamania, mai există și mini-parcuri de relaxare la nivelul fiecărui hotel de 4 și 5 stele. În plus, pentru că se pune accentul pe distracția în familie, în această stațiune sunt disponibile numeroase opțiuni de relaxare din această categorie, așa că, de departe, Albena este opțiunea cea mai avantajoasă în materie de distracție acvatică.
  • Parcul natural Baltata – pentru seniori și familiile cu copii, acesta este locul ideal în care arșița verii poate fi mai ușor suportată și în care pot fi petrecute momente plăcute alături de cei dragi. Suprafață de 183 de hectare este populată cu o varietate de specii de plante, iar fauna este bine reprezentată. Mediul răcoros facilitează o experiență de neuitat pe timpul verii, iar faptul că poți să mergi într-o zonă verde, atunci când vrei să iei o pauză de la mare, este o facilitate care poziționează Albena ca alegere principală pentru vacanța de vară din 2021.

Bucuria de a merge în Bulgaria la mare va fi și mai mare atunci când optezi pentru o stațiune în care să simți cu adevărat ce înseamnă relaxarea de calitate. Așa că, rezervă-ți un loc de cazare în Albena în 2021!

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE