Situatiile financiare urgente impun masuri urgente si sigure

Autor: Vornisa Diana

Din pacate, situatia financiara a multor familii din Romania este destul de precara sau fluctuanta. Faptul ca nu mai exista stabilitatea locului de munca, faptul ca oamenii au rate pentru casa, pentru masina, pentru diferite nevoi gospodaresti si nu numai accentueaza aceasta criza financiara din care oamenii nu vad alta solutie de scapare legala si rapida pe moment decat sa isi amaneteze lucrurile de valoare, indeosebi bijuteriile de aur sau cele cu pietre pretioase. Exista  o casa de amanet in Bucuresti care ofera celor aflati la ananghie posibilitatea de a iesi din aceasta situatie.

Avantajele contractului cu o casa de amanet

Spre deosebire de imprumuturile rapide facute la banci sau la diferite IFN-uri, contractul cu o casa de amanet are mai multe avantaje. In primul rand, clientul nu se indatoreaza si nu trebuie sa plateasca lunar rate egale sau crescatoare, nimeni nu ii bate in usa pentru a-l obliga sa plateasca, poate dormi linistit.

Singura teama a clientului care apeleaza la serviciile unei case de amanet este aceea de a-si pierde bijuteriile la casa de amanet, in cazul in care nu isi poate achita acea taxa. Adevarul este ca lucrurile sunt mult mai permisive: clientii isi pot prelungi contractul chiar si de acasa, prin intemediul unei aplicatii online, in cazul in care nu isi pot plati taxa.

La casa de amanet oamenii isi pot obtine creditul dorit rapid, atunci cand isi dores acest lucru, cu un singur act, o singura garantie (o bijuterie, un ceas, o moneda de aur). Contractul se prelungeste oricand isi doreste clientul iar acesta poate retrage sau adauga obiecte fara a-l achita , cu posibilitatea de rambursare oricand.

Cele mai citite articole

Dupa scadenta contractului, reprezentantii casei de amanet ofera o amanare de 5 zile. In plus, bunurile sunt pastrate in cele mai bune conditii de siguranta iar consultanta este asigurata permanent pentru beneficiile clientului.

Alte servicii ale casei de amanet

Cei care apeleaza la o casa de amanet din Bucuresti trebuie sa stie ca pot beneficia si de alte servicii, pe langa cele de obtinere a unui credit rapid cu garantia unei bijuterii, precum schimb valutar la standarde competitive, dar si servicii de vanzare bijuterii.

Casele de amanet in general au optiunea vanzarii de bijuterii din aur alb, galben si bijuterii cu diamante, inclusiv ceasurile, bijuterii mai vechi, de coectie, sau modele mai noi. Bijuteriile Tezaur spre exemplu sunt realizate in atelierul propriu, beneficiaza de garantie si certificat iar clientii se vor declara extrem de multumiti de alegerea facuta.

Job-ul potrivit in casa de amanet

Sunt si oameni care nu vor sa isi vanda, sa isi amaneteze bijuteriile sau sa schimbe bani, ci intra in casa de amanet cu determinarea de a obtine un job. Echipa este in permanenta dezvoltare, salariul este foarte motivant, cu bonusuri de performanta si posibilitati de promovare. Se cauta operatori de amanet si schimb valutar dar si bijutieri.

Indiferent care ar fi scopul vizitei in casa de amanet, clientii nu vor pleca niciodata nemultumiti de alegerea facuta.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE