1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Care sunt avantajele funcției Cash Out?

Autor: Ziarul Top

Motivul pentru care cele mai bune platforme online sunt preferate caselor de pariuri stradale țin, pe lângă accesibilitate, și de avantajele financiare oferite utilizatorilor. Unul dintre cele mai interesante este reprezentat de ceea ce este cunoscut drept opțiunea Cash Out pentru pariuri sportive

În cazul în care vrei să afli mai multe despre aceasta și despre beneficiile pe care ți le poate aduce, ne-am gândit să-ți oferim mai jos câteva informații generale.

Ce este funcția Cash Out?

Termenul vine din limba engleză și se traduce de prin „a încasa”. În cazul nostru Cash Out înseamnă a încasa un pariu, dar și a avea posibilitatea de a închide un pariu total sau parțial, înainte de finalizarea unei competiții sportive pentru care ai pariat.

Funcția este disponibilă atât pentru pariuri simple, cât și pentru pariuri combinate, cu mai multe evenimente, inclusiv dacă nu toate meciurile alese s-au disputat sau s-au încheiat. Ea permite securizarea unor câștiguri și limitarea pierderilor. Butonul este pe cele mai bune platforme la îndemână și doar la un click distanță.

Care sunt avantajele oferite de Cash Out?

Dincolo de orice formă de distracție și pasiune pentru anumite sporturi și echipe, plasarea unui pariu are întotdeauna și o miză financiară. Acesta este unul dintre motivele pentru care jucătorii cu ceva experiență apelează adesea la această funcție.

Cele mai citite articole

Printre avantaje menționăm:

  • Oferă posibilitatea de a închide un pariu atunci când îți dorești

De multe ori finalul unui meci poate aduce rezultate complet diferite de cele de la începutul meciului sau de cele de la pauza de după prima partidă. Astfel, prin această opțiune poți alege singur care este momentul în care îți poți încasa câștigurile, înainte de terminarea meciului, în cazul unui bilet simplu sau după ce au fost obținute anumite rezultate, la meciurile considerate cele mai importante pe un bilet combinat.

  • Oferă opțiunea de a închide pariul pentru meciuri sau sporturi foarte dinamice

Pentru că în încasările la un pariu pot intra și alte aspecte decât scorul final, cum ar fi număr de goluri, cornere, penaltiuri sau cartonașe, dacă vezi că o partidă duce într-o direcție pe care îți este  greu să o anticipezi, poți alege să închizi pariul, fie pentru a reduce din pierderi, fie pentru a încasa ce ai câștigat deja. 

  • Este o alegere potrivită pentru cei cărora le place să urmărească meciuri live

Dacă ești un parior care urmărești live meciurile pentru care pariezi, opțiunea Cash Out este perfectă pentru tine. Ea reprezintă cea mai bună soluție pentru a alege momentul cel mai bun de închidere a pariului.

Ce platforme oferă acest tip de opțiune?

Această opțiune nu este disponibilă pentru toate meciurile și pe toate platformele de pariuri online. Fiecare platformă poate stabili dacă și cum acordă acest serviciu, propriile reguli și condiții pentru a beneficia de acest gen de avantaj la jocurile de pariuri. Pe Betfair Cash Out poți găsi toate informațiile necesare de care ai nevoie pentru a vedea cum poți folosi opțiunea și care sunt beneficiile oferite.

Nu pierde niciodată din vedere că pariurile, de orice fel, sunt doar pentru cei cu vârsta peste 18 ani.

Joacă responsabil, doar pe platforme licențiate în România.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner