Cele mai populare jocuri de cazinou din România

Autor: Ziarul Top

Dezvoltarea cazinourilor online din România a dus la o creștere exponențială a numărului de jocuri oferite – de la jocuri ca la aparate la ruletă, blackjack sau poker, pariorii români au la dispoziție mii de titluri de la cei mai respectați dezvoltatori de software din lume (Netent, Microgaming, EGT, Evolution Gaming etc.).

Dintre toate acestea, însă, câteva titluri s-au detașat clar de-a lungul timpului, ocupând astăzi primele locuri în topul preferințelor jucătorilor. Iată care sunt cele mai populare jocuri de cazinou din România:

#1 Super Hot (EGT)

Seria Super Hot a celor de la EGT cuprinde mai multe sloturi clasice cu fructe (40 Super Hot, 20 Super Hot, 100 Super Hot). Mecanica de joc rămâne aceeași, similară sloturilor mecanice vechi din Las Vegas, alături de cunoscutele simboluri speciale wild și scatter (cifra 7, pepeni, lămâi, cireșe, portocale). Ceea ce diferă, însă, este numărul liniilor de plată. Acestea variază între 20 și 100 iar, per total, gradul de volatilitate este relativ redus.

Toate aceste titluri pot fi încercate atât pe bani reali, cât și în varianta demo, pe credite bonus. Acesta este motivul pentru care majoritatea începătorilor care caută jocuri păcănele gratis aleg să se relaxeze la câteva runde din seria Super Hot.

#2 Burning Hot (EGT)

Burning Hot este o altă serie de jocuri la fel de populară a celor de la EGT, atât în România, cât și pe plan internațional. Ea cuprinde titluri ca Burning Hot, 20 Burning Hot, 40 Burning Hot, și 100 Burning Hot, numărul dinaintea titlului semnificând numărul liniilor de plată.

C:\Users\Lenovo\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Burning_Hot.jpg

Indiferent de titlul ales, jucătorii vor regăsi aceleași simboluri speciale – trifoiul cu patru foi (simbol wild), cifra 7, simbolul $, simbolul clopot și simbolurile-fructe (cireșe, pepeni, struguri etc.). Mizele sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel că și jucătorii cu buget redus pot să-și încerce norocul alături de high rolleri. Mai mult, fiind o serie atât de populară, majoritatea cazinourilor mari din România o au în oferta lor, printre care se numără și Netbet sau Unibet.

Plățile se realizează de la stânga la dreapta iar, spre deosebire de seria precedentă a celor de la EGT, seria Burning Hot are un nivel de volatilitate mediu și un potențial de câștig mai mare.

#3 Sizzling Hot (Novomatic)

Cele mai citite articole

Sizzling Hot este cu siguranță cel mai îndrăgit slot al celor de la Novomatic, în mare parte pentru că ne face să ne aducem aminte cu nostalgie de sălile de joc vechi. Lansat pe 6 martie 2003, acest slot cu 5 role și 5 linii de plată menține o mecanică de joc simplă, cu efecte vizuale și sonore retro și un nivel de volatilitate scăzut, perfect pentru jucătorii care nu vor să riște prea mult, ci vor să aibă parte de o sesiune de joc plină de distracție. Rata de câștig este și ea destul de atractivă – 95.66%

Mizele încep de la doar 0.01 la 0.1, Sizzling Hot fiind numit și un penny slot, accesibil mai ales jucătorilor cu buget mic. 

#4 Shining Crown (EGT)

Shining Crown este un slot marca EGT cu 5 role și 10 linii de plată, remarcându-se mai ales prin rata de câștig peste medie – 96.37%. Shining Crown face parte din top 20 cele mai jucate sloturi EGT pe plan internațional și se bucură de aceeași popularitate și la cazinourile din România. 

Deși lipsesc rundele cu rotiri gratuite, jocul compensează prin prezența simbolurilor wild (coroana) și scatter (dolarul și steaua purpurie). Jocul oferă și funcția Gamble care permite dublarea câștigurilor dacă ghicești corect culoarea unei cărți de joc.

Pentru că urmează aceeași tematică a majorității creațiilor Euro Games Technology, cele mai importante pictograme din Shining Crown sunt simbolurile cu fructe – cireșe, lămâi, portocale etc. În funcție de miză, fiecare rotire poate aduce câștiguri între 10 și €200 euro, jackpot-ul maxim fiind de 5000 monede.

#5 Book of Ra (Novomatic)

Book of Ra este un slot cu tematică egipteană creat de cei de la Novomatic. Slotul a luat cu asalt cazinourile mari, internaționale, dar și pe cele din România, majoritatea dintre acestea oferind o gamă largă de promoții la Book of Ra, de la rotiri gratuite la bonusuri cash. 

De ce este Book of Ra atât de îndrăgit de jucători? În primul rând datorită jackpotului semnificativ de £25 000, dar și al rundelor cu rotiri gratuite pe care le poți declanșa de mai multe ori în joc. 

Lansat în 2005, Book of Ra propune o structură simplă de 5 role și 9 linii de plată, scopul jucătorului fiind de a-l urma pe explorator în misiunea sa de a recupera artefactele prețioase din Egipt. Nu lipsesc simbolurile speciale care întregesc tema – scarabei, faraoni și simbolul wild, Book of Ra. Slotul poate fi încercat fără probleme și de pe mobil, funcțiile cheie și grafica rămânând intacte. Nu în ultimul rând, șansele de câștig sunt și ele destul de mari – Book of Ra are un RTP de 95.1%. 

Popularitatea slotului a dus la lansarea în 2008 a titlului Book of Ra Deluxe, o variație a originalului cu efecte vizuale îmbunătățite și un număr de mai mare de linii de plată, care a fost la fel de bine primită de jucători.

Licență ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE