Femei și bărbați, deopotrivă vă adunați și cu Stailer vă programați

Autor: Ziarul Top

Trecut-au vremurile în care a ne programa la salon însemna să sunăm zile în șir și să găsim alinierea perfectă a astrelor. Adică timpul potrivit, în funcție de timpul personal disponibil și în egală măsură în funcție de timpul disponibil al celor de la salon. Au trecut și vremurile în care dacă nu știați cine anume lucrează la un salon vă lăsați în mâna divinității efectiv, deci mergeați la ghici. Acum există Stailer și asta înseamnă digitalizare!

Pentru cei care încă nu știu, prin Stailer sunt mai ușor de accesat acele servicii de styling pentru barbati in Galati sau cele pentru femei. Stailer este activ în peste 40 de orașe din țară. Oricine și oricând poate folosi această metodă pentru a se programa la un salon de hair and beauty. Iată și cum funcționează și ce avantaje are. 

Este mai simplu decât ați crede! 

Dacă sunteți în căutare de saloane de make up din Galati sau cele care oferă servicii de masaj în Iași și nu numai, stailer.ro este primul loc din care să înceapă căutarea. Concret, cei interesați notează doar data și ora, orașul și tipul de serviciu și primesc imediat lista saloanelor care corespund cerințelor, mai întâi cele de disponibilitate. 

Din lista de saloane poate fi ales cel dorit, în funcție de buget, recenzii sau ce avantajează mai mult ca locație. Iar mai departe de atât, în ceea ce privește realizarea în sine a unei programări este la fel de ușor. Cu sau fără cont, oricine poate realiza programarea cu pricina. Primește imediat o confirmare în acest sens. 

Cele mai citite articole

Platforma și aplicație dedicată

Pașii menționați mai devreme sunt valabili pentru căutările realizate în cadrul platformei Stailer. Pentru cei obișnuiți mai degrabă cu aplicații iată că și în acest caz sunt avantajați de una. Poartă același nume, poate fi descărcată din App Store, App Gallery sau Magazin Play. Totul este gratuit. De data aceasta cei interesați să își creeze o  modalitate de a se programa rapid la un salon își vor crea un cont, cu datele personale. Doar că acest aspect nu îi va împiedica să poată să realizeze programări la saloanele de hair and beauty pentru alte persoane. 

Din contul creat pot fi setate și remindere. Astfel, cu cât timp înainte vă doriți, puteți fi înștiințați prin sms despre programarea la care ar urma să vă prezentați. Toate acestea sunt posibile fără vreun cost implicat. Nu va conta nici de câte ori faceți o programare. 

Ușor de găsit salonul dorit 

Un alt mare avantaj al utilizării unei platforme special creată pentru programările dorite la un salon se referă la simplitatea pe care digitalizarea o aduce. Din câteva clickuri, un research rapid, doritorii descoperă salonul potrivit cerințelor lor. Iar lista de pretenții poate fi deja foarte lungă: costuri rentabile, recenzii foarte bune, anumite tipuri de servicii prestate. Prin stailer.ro vor descoperi implicit și fotografii din interiorul salonului, pentru a face o alegere în cunoștință de cauză. 

Contact: support@stailer.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE