10 locuri neobișnuite în care să faci sex

Autor: Ziarul Top

Sexul este cea mai intimă experiență. Trebuie făcut cu dorință și sentiment. Dar ar trebui să fie și distractiv. Sexul este ca un joc între doi oameni care fac tot posibilul pentru a-și satisface dorințele. Desigur, când doi oameni sunt împreună de mult timp, rutina intră în dormitorul lor. Totuși, cel mai incitant sex, este  cel care are loc într-un loc neașteptat, într-un moment neașteptat. Iată 10 locuri neobisnuite in care sa faci sex care garantat aduc plăcere sexuală:  

În pădure

Pentru a face sex în pădure, este bine să alegi sezonul potrivit. Recomandabile sunt zilele calde de primăvară și vară. Atunci cu siguranță te vei bucura de experiența iubirii în natură. Imaginează-ți o pajiște verde retrasă, presărată cu flori parfumate și păsări care cântă în copaci, iar pasiunea se simte între tine și partenerul tău…

În lift 

Știm cu toții despre filmele în care două persoane abia așteaptă să fie singure în lift pentru a-și rupe hainele de pe ei. Ei bine, această fantezie nu este doar în filme. Cel mai important lucru în acest caz, este să găsești o clădire care să nu fie atât de ocupată, încât să-ți poți răsfăța dorințele în siguranță.  

În garderobă 

Poți experimenta sexul în garderobă, în funcție de locația sa. Dacă ești la operă, nu ezita să faci o pauză. Cel mai interesant lucru este fiorul pe care îl poți prinde. Dacă garderoba se află în propria ta casă, sări peste sex. Nu este nimic interesant.

În patul altcuiva

… cu iubitul tău. S-ar putea să fii dependent de gazdă, dar va trebui să te abții, ești încă oaspete. Este un fel de răzbunare formală pentru a mai pierde o noapte ascultând povești stupide repetate de mai multe ori. Legenda spune că pe cearșafurile sale există pete ciudate, dar nimeni nu le poate recunoaște originea sau tipul.

În camera de recreere a unui azil de bătrâni

Cele mai citite articole

Totul va fi bine, dar trebuie să ți-o tragi înainte de a fi surprinși de cineva.

Pe podeaua unei bănci

Totul va fi minunat și nu vei fi observat prea curând. Oamenii sunt concentrați asupra banilor. 

Telegondola

Telegondola este atât de romantică, mai ales dacă sunteți doar voi doi, plutind deasupra vârfurilor copacilor.

În avion

În loc să dormi în timp ce zbori, mai bine fă sex. Cabinele de toaletă sunt închise, dar există un minus, și anume, cabinele sunt foarte mici. 

La hotel

Deși pare obișnuit, atunci când ești căsătorit, pare destul de neobișnuit. Închiriază o cameră de hotel pentru proaspăt căsătoriți cu șampanie și delicii și petrece un timp îndelungat fără să te ridici din pat. 

În cabina de probă de la mall

Probează o lenjerie intimă și roagă-l pe partenerul tău să-și dea cu părerea. Îi va plăcea atât de mult, încât va dori să mai vină. 

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE