La ce sa te astepti de la o frizerie canina?

Autor: Ziarul Top

La fel cum proprietarii lor merg la frizerii și la saloanele de păr fanteziste, animalele de companie au nevoie și de cineva care să aibă grijă de aspectul lor. 

Ingrijirea animalelor de companie este în plină expansiune ca niciodată, deoarece o frizerie canina ofera o îngrijire speciala  a câinilor nu doar o spălare și o tundere rapidă. Acestea oferă o gamă largă de servicii clientelei lor fidele și le recompensează cu o mulțime de avantaje foarte atractive.

Când vizitați un o firzerie canina care oferă îngrijire pentru animale de companie, așteptați-vă următoarele beneficii:

• O zonă de joacă interioară mare, luminoasă, sigură și veselă.

• Săli de joc suplimentare pentru a separa câinii mici, mijlocii și mari. Jucării, oase de mestecat și paturi sunt prevăzute pentru fiecare câine.

• O zonă de joacă extinsă, îngrădită, dotată cu zone umbrite, piscine, șezlonguri de pânză și jucării. Supravegherea și colegii de joacă vor fi furnizați.

Cele mai citite articole

• Personal cu experiență care să vă supravegheze cainele și să se joace cu el.

• Îngrijire de noapte pentru clienți de îngrijire și îngrijire de zi.

• Camere web în toate sălile de joacă, astfel încât proprietarii să-și poată urmări cainele la joacă.

• Un taxi pentru animale de companie poate ridica și returna câinele dvs. dacă nu puteți aduce prietenul dvs. cu patru picioare la frizeria canina. Folosirea taxiului pentru animale de companie este convenabilă și destul de accesibilă.

Personalul de încredere, de primă clasă, îi vor încuraja pe noii veniți să facă un tur al frizeriei. Toate intrebările sunt binevenite. 

Când ai creat medii frumoase și sigure pentru îngrijirea animalelor de companie, este normal să doriți să le arătați, nu? Asa ca va asteptam la chicdog.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE