Modele discrete de microfoane spion care nu dau de banuit

Autor: Ziarul Top

Microfoanele spion s-au dovedit cele mai bune alegeri pentru persoanele care vor sa inregistreze diverse lucruri, dar fara a atrage atentia (modul in care angajatii unui business isi respecta obligatiile, adunarea de probe in dovedirea unei fapte penale, verificarea convorbirii copiilor minori de catre parinti, desfasurarea de anchete, reportaje, etc.).

Iata cateva idei de microfoane spion care redau impecabil sunetele si care pot fi amplasate oriunde in casa, birou sau masina fara sa fii prins.

Microfoane spion tip incarcator

Vrei sa fii la curent cu ce se discuta intre angajatii tai? Ai persoane in proba si doresti sa le supraveghezi activitatea chiar si cand te afli in delegatie? Un incarcator intr-o priza este cea mai ingenioasa solutie in acest sens. Nimeni nu va putea banui ca acest accesoriu atat de obisnuit si uzual incorporeaza in realitate un microfon.

Microfoane spion tip pixuri

Si pixurile cu microfoane spion inserate pot indeplini functiile categoriei pe care am mentionat-o anterior. Ofera-le angajatilor tai cate un pix cu logo-ul firmei. Daruieste-i copilului tau minor un pix nou pentru scoala. Esti intr-o sedinta si vrei sa inregistrezi tot ce se discuta? Ataseaza un pix elegant de buzunarul hainei fara riscul de a trezi suspiciuni.

Microfoane spion tip USB

Cele mai citite articole

Forma USB-ului este una atat de obisnuita pentru ochiul uman, incat faptul de a gasi un asemenea accesoriu in casa, pe birou, in sertar sau in masina nu poate trezi nimanui motive de banuiala cu privire la existenta unui microfon de detectie. Mai mult, pastrat continuu in calculator, stickul USB iti va furniza inregistrari audio permanent.

Microfoane spion tip prelungitoare

Un prelungitor se numara printre cele mai indispensabile obiecte intr-o casa. Cladirile de birouri, mai ales sunt dotate cu prea putine prize fata de numarul de angajati care le folosesc. Un microfon de spionaj inserat intr-un prelungitor este cea mai buna metoda de a-ti supraveghea angajatii la orice ora, fara sa fii prezent.

Microfoane spion tip ceasuri de mana

Acestea sunt la fel de utile si elegante ca si microfoanele sub forma de pixuri sau stilouri. Ceasul este un accesoriu clasic, dar de aceasta data cu o dubla utilitate pe care doar tu o stii.

Microfoane spion tip casti

Castile sunt accesoriile de care prea putin dintre noi ne putem lipsi. Pe strada, in metrou, in tren sau in drum spre munca, ba chiar si in timpul lucrului, o muzica buna de relaxare este ceea ce ai nevoie pentru o zi productiva. Inregistreaza tot ce are de spus interlocutorul tau chiar in timp ce te focusezi la fisierul deschis pe laptop.

In concluzie, fiecare dintre aceste modele sunt concepute pentru un scop comun chiar daca difera ca forma si anume: redarea inregistrarilor audio de care ai nevoie in orice imprejurare te afli.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE