Camere frigorifice cu uși vitrate pentru un comerț modern, de calitate

Autor: Ziarul Top

Camere frigorifice cu uși vitrate pentru un comerț modern, de calitate

În ultimii ani, tendința echipamentelor gen cameră frigorifică care se utilizează în industria alimentară, în special în ramura retail, s-a deplasat spre înlocuirea variantelor clasice de echipamente cu varianta închisă vitrată.

Specificul unei camere vitrate reci de încărcare comercială rezidă în existența a două cadre de sticlă (sau mai multe) care sunt integrate în partea din față a echipamentului frigorific. Ramele ușilor sunt încălzite pentru a minimiza condensul. În plus, iluminarea LED este prezentă pe stâlpii ușilor. În interiorul acestei camere frigorifice foarte speciale, rafturile sunt fixate de la podea și până spre plafonul echipamentului respectiv pentru a găzdui eficient diferite alimente și băuturi.

Este echipamentul perfect pentru depozitarea și afișarea alimentelor, băuturilor alcoolice și răcoritoare într-un magazin sau unitate HoReCa de dimensiuni medii și mari . Designul ușilor laterale facilitează clienților alegerea produselor preferate, deoarece sticla evidențiază detaliile fiecărui produs din camera rece. 

Particularitatea principală a unei camere vitrate este aceea ca ea combină atât caracteristicile (și beneficiile!) unei camere reci cu ale unei vitrine verticale pentru băuturi.

Pentru alegerea unei camere frigorifice vitrate cu panouri de calitate profesională intră pe tcromania.com. Vei găsi acolo modele de astfel de camere frigorifice ultramoderne, perfecte pentru uz profesional. Detalii precum dimensiunile echipamentelor, numărul de uși vitrate, accesoriile de care dispun, capacitatea de depozitare, tipul de răcire, prețul de comercializare, termenul de garanție, condițiile de transport, service-ul ce se asigură pot fi vizualizate online.

Mai multe informații despre camera rece vitrată

Camera frigorifică vitrată este un tip de cameră frigorifică cunoscută și sub numele de cameră de refrigerare sau congelare cu uși de afișaj. A apărut relativ de curând ca o tendință internațională în special în magazine și supermarketuri. 

Este un echipament profesional utilizat pentru depozitarea și afișarea produselor la o temperatură controlată și are atât rol de stocare pentru mărfurile alimentare, dar și de autoservire și înlocuire rapidă a stocului de produse vândute.

Ușile de sticlă au o zonă mare de afișare, rafturi reglabile și uneori chiar înclinabile, iluminare direcționată către produs, caracteristici menite a oferi o atracție deosebită de vânzare.

Cele mai citite articole

Există și modele de asemenea echipament de răcire care pot fi compartimentate pentru diferite temperaturi, pentru a stoca în același timp mărfuri precum ar fi: băuturi răcoritoare, bere, alimente congelate și chiar înghețată.

Această soluție optimizează spațiul de depozitare, deoarece elimină stocurile prea mari din depozite și permite completarea rapidă cu produse care au fost deja refrigerate sau congelate într-un mod eficient.

Principalele avantaje ale unei camere reci vitrate

Încărcarea ușoară

Acest proces are loc fie direct prin ușă sau chiar prin spate (dacă există un astfel de tip de acces la interiorul echipamentului).

Expunerea eficientă a produselor 

Cu o suprafață mare de afișare, rafturi reglabile în înclinare și iluminare direcționată către produs, răcitorul walk-in oferă o atracție excelentă în procesul de vânzare. În plus, asigurarea expunerii produsului înseamnă, de asemenea, o experiență mai bună pentru client, care poate verifica vizual calitatea mărfurilor disponibile și poate lua decizia de cumpărare fără a interfera cu temperatura scăzută a echipamentului. 

Reducerea costurilor

Deoarece clientela va deschide ușa echipamentului pentru mai puțin timp, camera frigorifică vitrată poate păstra temperatura și reduce consumul de energie electrică. 

Design-ul funcțional și flexibil

Cu un design atractiv și luminos, echipamentul este o opțiune versatilă și modulară, care poate fi ușor de asamblat în unitate, adaptându-se mai bine la aspectul magazinului.

La TC Romania Crown Cool o să găsești asemenea echipamente în variante cu 3 până la 8 uși (modele standard sau cu dimensiuni personalizate), dotate cu sistem de răcire cu recirculare forțată a aerului, degivrare automată, uși batante sau glisante.

Intră pe tcromania.com pentru detalii chiar acum!

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE