Samsung Original vs. Aftermarket

Autor: Ziarul Top

Samsung este unul dintre cei mai mari și mai puternici producători de telefoane mobile. Cu toate acestea, pe măsură ce crește numărul de clienți care utilizează dispozitivele mărcii, crește și numărul de persoane care au nevoie de piese de schimb pentru a înlocui, de exemplu, display-urile sparte. Prin urmare, pe piață apar și un număr mare de piese de schimb, dar nu toate oferă un raport bun preț-calitate. Deci, cum alegeți display-ul potrivit dacă smartphone-ul dvs. v-a alunecat din mână pe neașteptate?

Cum  să alegeți un display de schimb pentru un smartphone Samsung?

Soluția în acest caz este destul de simplă. Pentru a vă asigura că achiziționați un produs de calitate, alegeți doar un display de schimb original Samsung. Spre deosebire de Apple, Samsung produce, de asemenea, piese de schimb sub marcă proprie și, odată cu acesta, anumite garanții și beneficii.

Cum diferă piesele de schimb OEM și originale

Diferența dintre ecranul OEM și cel original Samsung este evidentă la prima vedere. Primul (OEM) rămâne în urmă în toate categoriile importante, deoarece prezintă următoarele minusuri:

  • culori mai slabe
  • vizibilitate mai slabă din unghi
  • consumă mai multe energie = durată de viață mai mică a bateriei

Cele mai citite articole

În plus, cu o piesă de schimb originală, aveți o garanție de compatibilitate de 100% și, în general, o calitate mai bună și un afișaj mai bun.

Fig. Sursa: androidauthority.com – comparație între calitatea afișajului OEM și cel original Samsung (stânga original, dreapta OEM)

Care este rezultatul? În cazul Samsung, alegeți originalul!

Atunci când vine vorba de piese de schimb Samsung, cumpărarea de componente OEM la cel mai mic preț posibil se poate întoarce împotriva dvs. foarte repede. Piesele originale Samsung vor oferi aproape întotdeauna o calitate semnificativ mai bună, precum și o garanție de compatibilitate care nu este garantată în cazul pieselor aftermarket. Dacă doriți să fiți sigur că achiziționați o piesă de schimb originală, cumpărați de la un comerciant de piese de schimb autorizat, precum Fix-shop.ro.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE