Sylvester Stallone dezvăluie ce condiție a pus Adele pentru a-i cumpăra locuința din Beverly Hills

Autor: Ziarul Top

Actorul Sylvester Stallone a dezvăluit care a fost condiția pe care cântăreața Adele a pus-o pentru a-i cumpăra locuința din Beverly Hills în schimbul a 58 de milioane de dolari. Stallone s-a chinuit ceva timp să vândă impozanta locuință, după ce inițial a pus-o la vânzare la 110 milioane de dolari. Ulterior a redus prețul la 80 de milioane de dolari, dar Adele a reușit să o cumpere pentru 58 de milioane de dolari.

Sylvester Stallone dezvăluie ce condiție a pus Adele pentru a-i cumpăra locuința din Beverly Hills

În plus, în momentul în care a văzut locuința, Adele a pus condiția ca statueta de bronz a lui Rocky Balboa să fie și ea inclusă în preț, pentru că altfel tranzacția ar fi picat. Actorul și-a dorit ca statuia să nu fie inclusă în prețul final, dar Adele i-a transmis că afacerea va pica.

„Nu se poate face asta. Dacă nu e inclusă, va da peste cap toată afacerea”, i-a transmis Adele, conform Hello Magazine. De fapt, Adele a mărturisit într-un interviu acordat în 2021 că este o mare fană a filmelor Rocky, pe care Stallone le-a scris și în care a interpretat rolul principal.

Conacul cumpărat de Adele are două etaje și se întinde pe un teren de peste 14.000 de metri pătrați. Are opt dormitoare, 12 băi, o piscină, un teren de minigolf, numeroase terase, un cinematograf, un bar personalizat, o sală de sport și o cameră pentru fumat. Din momentul în care a cumpărat locuința, Adele a făcut însă și anumite renovări.

Cele mai citite articole

Adele mai deține proprietăți în Londra și Los Angeles, iar averea sa este evaluată la peste 400 de milioane de dolari, fiind una dintre cele mai în vogă cântărețe din ultimii ani.

Stallone se desparte de franciza The Expendables în 2023

Actorul care va împlini în curând 77 de ani rămâne în continuare unul dintre cei mai ocupați oameni de la Hollywood. Este implicat într-un proiect reality-show, iar în luna mai a fost lansat și filmul Guardians of the Galax Vol. 3, un film care se bucură de recenzii foarte bune și care a acumulat încasări la box office de peste 823 de milioane de dolari.

În plus, 2023 va aduce și despărțirea lui Stallone de franciza The Expendables, una dintre cele mai importante în care a jucat în ultimii ani. Lansarea filmului este programată în această toamnă, iar din distribuție mai fac parte actori ca Megan Fox, Andy Garcia, Jason Statham și Dolph Lundgren.

The Expendables este un titlu de referință pentru fanii filmelor de acțiune și a ajuns la producția cu numărul patru. Primele au fost lansate în 2010, 2012 și 2014 și au avut încasări excelente la box office, dar și distribuții pe măsură. În plus, fiind un film cu atât de mult succes, ulterior au apărut și alte produse, cum ar fi două reviste de benzi desenate – The Expendables și The Expendables Go To Hell.

A fost lansat și jocul video The Expendables 2, care a avut vânzări bune și recenzii excelente în mediul online. De asemenea, cei pasionați de sloturi Megaways au la dispoziție un titlu foarte interesant: The Expendables. Acesta este un joc creat de compania Stake Logic, care impresionează prin numărul mare de linii de plată: 117.649. Lansat în urmă cu trei ani, jocul este foarte distractiv și impresionează prin grafică și efecte vizuale. Iar pentru un plus de autenticitate, simbolurile sunt inspirate din filmele The Expendables și au chipurile actorilor principali.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE