VIDEO | Explozie la o conductă din Mexic. 20 de oameni au murit și peste 50 au fost răniți!

Autor: Ziarul Top

Explozia a avut loc la rafinăria Tula din statul mexican Hidalgo, situată la nord de Ciudad de Mexico. Imaginile de la fața locului arată flăcări uriașe, în timp ce pe fundal se aud strigătele de ajutor ale oamenilor, transmite Agerpres.

Anterior, în cursul zilei, în imagini se vedea conducta spartă şi oamenii care se îndreptau spre locul avariei cu diverse recipiente.

Bilanțul de 20 de morți și peste 50 de răniți a fost confirmat și de guvernatorul statului mexican Hidalgo, Omar Fayad. Victime sunt oameni care încercau să umple recipiente cu combustibil.

Cele mai citite articole

Preşedintele Mexicului, Andres Manuel Lopez Obrador, a cerut printr-un mesaj pe Twitter „întregului guvern” să se implice în intervenţia la faţa locului. Totodată, el a lansat o o campanie împotriva furturilor de carburant, care au provocat anul trecut – potrivit estimărilor guvernului – pagube de peste trei miliarde de dolari.


Citește și:

Presa britanică: Principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov a fugit din Marea Britanie și a ajuns în Iordania!

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE