3 Motive pentru a cumpara aparate de aer conditionat iarna

Autor: Vornisa Diana

Un vechi proverb spune ca omul gospodar isi face vara sanie si iarna caruta. In felul acesta, el este pregatit pentru orice situatie fara sa fie nevoit sa astepte pana in ultimul moment. Extrapoland putin intelesul proverului, acesta se poate aplica si in cazul oamenilor care decid sa isi cumpere un aparat de aer conditionat iarna. Marele avantaj este legat de pretul de achizitie care este mult mai mic fata de ofertele disponibile in timpul sezonului estival.

Desi poate parea usor ciudat, magazinele de specialitate inregistreaza vanzari semnificative in acest sector chiar si atunci cand temperaturile de afara scad destul de mult. Romanii sunt tot timpul prevazatori si aleg sa faca cele mai bune afaceri din punct de vedere financiar. In aceasta perioada, un aparat de aer conditionat Daikin spre exemplu este mai ieftin chiar si cu 500 lei fata de acelasi aparat achzitionat in lunile de vara. Dincolo de functia sa principala de racire, acest produs poate fi utilizat chiar si pentru incalzirea locuintei ceea ce inseamna ca poate fi folosit cu incredere atunci cand temperaturile de afara scad foarte mult. Persoanele care nu au incalzire termica si care sunt racordate la reteaua nationala, pot apela la ajutorul aparatului de aer conditionat atunci cand caloriferele din locuinta nu reusesc sa fata fata.

Un alt avantaj major il reprezinta disponibilitatea instalatorilor in aceasta perioada. In timpul sezonului estival, persoanele autorizate sunt foarte greu de gasit datorita numarului tot mai mare de cereri. Specialistii recomanda astfel achizitionarea unui aparat de aer conditionat iarna atunci cand instalatorii nu sunt atat de aglomerati si pot veni oricand sa il instaleze fara probleme.

Cele mai citite articole

Caracteristicile unui aparat de aer conditionat Daikin

Firma producatoare este una dintre cele mai cunoscute pe plan international, fapt pentru care produsele comercializate se ridica la cele mai inalte standarde europene ale calitatii. Mai mult decat atat, raportul calitate – pret este unul cat se poate de avantajos pentru toti doritorii. Din punct de vedere al puterii, aparatele Daikin se incadreaza intre 9000-24000 BTU ceea ce inseamna ca reusesc sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. Acestea pot fi amplasate atat in zone restranse, dar si in locuinte spatioase sau de ce nu, in spatii comerciale.

Nivelul de zgomot este unul suficient de mic astfel incat sa nu ii incomodeze pe utilizatori. Se poate instala in orice incapere si poate fi utilizat cu incredere inclusiv in timpul noptii ceea ce reprezinta un mare avantaj, in special in cazul persoanelor cu un somn usor.

Noile produse Daikin dispun de o tehnologie de ultima generatie si sunt prevazute cu adaptor wi fi care permite controlarea aparatului chiar si atunci cand utilizatorul nu se afla in incapere. Cu ajutorul unui program instalat pe telefon, acesta poate porni / opri sau poate seta o alta temperatura cu doar o simpla atingere de buton. Interesant, nu-i asa?

Un alt aspect important il reprezinta compresorul Invertar care asigura un consum mult mai redus de energie electrica in comparatie cu alte modele existente pe piata. Cu alte cuvinte, utilizatorii reusesc sa economiseasca o suma importanta de bani in fiecare luna prin simpla achizitionare a unui aparat incadrat intr-o clasa energetica superioara.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE