Un hoverboard pentru un copil. Merită să îl cumperi?

Autor: Ziarul Top

Din ce în ce mai mult, ele apar pe listele cadourilor de vis ale adolescenților, dar sunt rareori văzute pe piețe și trotuare. Aceasta este o dovadă că hoverboard-uri electrice, care au ajuns pe piața noastră, aspiră să fie numite gadgeturi sezoniere. Dar sunt cu adevărat echipamente complet inutile? Nu neapărat!

Ce trebuie să cauți atunci când cumperi un hoverboard?

Înainte de a te decide să îl cumperi, pune mai întâi copilul pe un cântar. Când ești sigur cât de mult cântărește, alege un hoverboard pentru copii pentru această greutate . Desigur, s-ar putea să fii tentat să îl alegi pe cel de până la 120 kg, deoarece și adulții vor avea șansa să îl folosească, dar amintește-ți că o placă dedicată utilizatorilor cu greutate mai mare este și mai grea, iar copilul tău va rămâne rapid fără energie sa tragă câteva kilograme!

Roțile mari, pompate, chiar și cu diametrul de 10 inch, sunt într-adevăr o idee inteligentă. Cu cât roțile sunt mai mari, cu atât un astfel de dispozitiv depășește denivelările , așa că poate fi util nu numai pe asfalt neted, ci și pe un trotuar pietruit sau într-o grădină de acasă;

Cele mai citite articole

Este recomandat să nu cumperi cu un adult care, din cauza personalității sale, poate avea o slăbiciune mai mare în ceea ce privește viteza și să sară nerăbdător pe cel care poate urca până la 50 km / h . Plăcile ating într-adevăr astfel de viteze, dar este clar că 15 km / h este deja impresionant, sau mai degrabă înfricoșător. 

MP3, difuzoare, aplicații – copilul îți va spune că este un „must have”, singura întrebare este dacă versiunile de hoverboard-uri îmbogățite cu astfel de posibilități electronice sunt cu siguranță pentru cineva care stă pe ele pentru prima dată și nu se gândește decât să pornească aplicația și să asculte muzică, dar probabil că va  și cădea imediat.

Merită să cumperi un hoverboard electric?

Există mai multe motive cheie pentru a cumpăra un hoverboard. Dacă nu ești încă sigur dacă un hoverboard este potrivit pentru copilul tău sau pentru tine, aruncă o privire la aceste 7 motive pentru a cumpăra acest dispozitiv.

  • Este electric
  • Te vei distra mult cu el
  • Este echipat cu lumini sau bluetooth
  • Arata interesant
  • Întreținere ușoară
  • Este ecologic
  • Este ușor de depozitat

Hoverboard-ul este o tehnologie modernă cu care te poți bucura de multe ore de distracție. Cel mai probabil, ținând cont de toate informațiile de mai sus, vei putea să faci mult mai ușor selecția și vei alege repede noul tău hoverboard, cu care te vei distra foarte mult și va funcționa pentru tine multe luni sau ani și vei parcurge mulți kilometri pe el.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE