Cum să oferi un coş cadou cu personalitate?

Autor: Ziarul Top

De când şi-au făcut apariţia pe piaţa din România, celebrele cosuri cadou sunt extrem de apreciate atât de cei ce le oferă, cât şi de cei ce le primesc. Coşurile cadou sunt soluţii foarte bune de daruri în condiţii în care oamenii sunt în pană de inspiraţie, în criză de timp sau pur şi simplu au epuizat, de-a lungul anilor, toate ideile de cadouri ce le puteau oferi. Coşurile cadou sunt soluţii extrem de flexibile, pot fi oferite colegilor de muncă, şefilor, membrilor familiei şi persoanelor pe care cei ce le dăruiesc nu le cunosc foarte bine. 

De ce să oferi un coş cadou şi nu un alt produs comercial?

Dat fiind faptul că în ziua de azi, piaţa cadourilor este atât de bine dezvoltată, oamenii se întreabă de ce ar oferi un coş cadou când paleta de opţiuni este atât de largă? Motivele sunt numeroase şi între ele se numără:

  • economia de timp. Căutarea unui cadou frumos şi util deopotrivă presupune pierderea orelor întregi şi chiar zilelor pentru a-l găsi, în magazine de specialitate sau în mall-uri. În cazul coşurilor cadou, lucrurile sunt mult mai simple. Acestea pot fi pur şi simplu comandate online astfel încât orele de căutări se restrâng în câteva minute;
  • posibilitatea de personalizare. Chiar dacă oamenii optează pentru acelaşi coş cadou pentru toţi prietenii de familie, nu înseamnă că toţi vor primi acelaşi lucru, pentru că acestea pot fi personalizate. Se pot crea coşuri cadou corporate, pentru prieteni, pentru iubita, introducând elementele personale care să facă persoană ce primeşte cadoul fericită. În plus, o felicitare personalizată şi o fotografie vor fi de efect;
  • siguranţă de a nu da greş cu alegerea făcută. Dacă un parfum poate să nu fie pe placul aniversaţilor, dacă o cămaşă poate să nu fie mărimea potrivită sau culoarea preferată, un coş cadou va fi pe placul oricui. Oamenii iubesc dulciurile, băuturile fine, cafeaua bună şi celelalte bunătăţi care se găsesc în coşul cadou, de aceea acesta va fi un cadou special şi foarte apreciat, un cadou unic şi interesant.

Cui şi cum să oferi un coş cadou?

Cele mai citite articole

Un coş cadou va fi alegerea potrivită pentru oricine, de la şef până la iubit, de la părinte până la prieten de familie, de la cel mai bun amic, până la bunic. Coşul cadou poate fi oferit oricui. Dacă este personalizat, reprezintă o alegere cât se poate de bună, un cadou de suflet s-ar putea spune. Dar coşurile cadou pot fi o soluţie perfectă şi pentru cei ce doresc să facă o surpriză angajaţilor, managerilor sau şefilor, pentru că este un gest ce nu poate fi interpretat greşit.

Coşul cadou poate fi trimis direct la adresa, dacă este necesar sau poate fi trimis la cel care îl comanda, urmând să fie oferit personal de către acesta aniversatului sau cui îi este adresat. Cert este că indiferent cum ar fi oferit, cui şi în ce context, coşul cadou este o alegere foarte bună.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE