De ce merită să oferi coșuri cadou de Paște angajaților din companie

Autor: Ziarul Top

Confruntați cu nevoia de a ține sub control cheltuielile, antreprenorii și managerii din companii au adesea tentația de a face reduceri de buget în zone destul de sensibile pentru organizarea firmei. Un astfel de capitol este chiar cel legat de resursele umane – departamentul HR. Dincolo de salarii, este vital pentru sănătatea organizației să oferi angajaților motive în plus pentru a veni cu plăcere la muncă și pentru a-și face treaba în mod serios, chiar și dincolo de fișa postului.

Toate studiile din ultimii ani au arătat importanța mediului de lucru pentru angajați, iar aici ne referim nu numai la spațiu în sine, ci mai ales la relațiile cu superiorii, existența unui lider urmat cu mândrie. Dincolo de toate, angajații își doresc sentimentul de apartenență la o „familie” profesională, vor să simtă că muncă lor contează, iar compania apreciază efortul lor.

Este firesc ca oamenii să aibă nevoie să se simtă apreciați la locul de muncă, să simtă că managementului îi pasă cu adevărat de ei, că sunt parte dintr-o echipă bine conturată. Dacă acest sentiment este creat de către companie, atunci va crește puternic șansa ca joburile să fie păstrate mai mult timp, forța de muncă să fie mai performantă, iar problemele și costurile cu recrutarea să fie evitate pentru posturile deja ocupate.

Sunt multe așteptări pe care le au angajații, dar în momentele de Sărbătoare din an, își doresc să se simtă apreciați mai mult decât oricând. În funcție de posibilitățile financiare ale companiei, pot funcționa bonusuri, team buildinguri și alte beneficii. Însă dacă suplimentele de ordin financiar ar trebui legate mai degrabă de performanțele directe reușite pe timpul anului, o idee excelentă este oferirea de coșuri de Paște cu ocazia sărbătorii specifice primăverii. Un cadou corporate de tip coș gourmet de Paște încorporează mesaje de mulțumire și de apreciere. Efortul financiar nu este unul major pentru companie, raportat la angajat, dar beneficiile sunt imense. Gestul contează foarte mult.

Cele mai citite articole

Cosuri cadou de Paste de la un magazin online specializat

Și pentru o companie care se respectă, detaliile sunt la fel de importante. Astfel, trebuie alese coșuri cadou de Paște de la furnizori de cadouri corporate precum gourmetGIFT.ro, unde excelența este garantată. Astfel de coșuri cadou de Paște conțin produse gourmet de la branduri premium sau chiar exclusiviste, pentru a valida caracterul festiv al momentului. Efectul cadoului merge dincolo de angajați, către familiile acestora, care vor resimți de asemenea că sunt legate de companie într-un mod sustenabil. Pe scurt, beneficii în linie, o relație consolidată cu adevărat.

Colecția de coșuri cadou de Paște 2021, disponibilă online

Ca manager sau antreprenor, merită cu adevărat, din toate aceste motive, să oferi coșuri cadou de Paște în 2021, la fel în fiecare an. Coșurile cadou cuprind o sumă de gusturi și arome fine, totul trebuie să fie atent pregătit pentru ca destinatarii cadourilor să se bucure din plin, să aibă experiențe cu adevărat memorabile. Multe companii din toate domeniile comandă anual coșuri cadou de la gourmetGIFT.ro de Paște, de Crăciun și cu alte ocazii din an. În corporații, este un gest foarte des întâlnit, iar IMM-urile tind să aplice această metodă de apropiere a relațiilor profesionale dintre management și angajați.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE