De ce oamenii evită smartphone-urile second-hand pentru jocuri?

Autor: Ziarul Top

Oamenii se bucură de jocuri diferite în fiecare an, dar jocurile devin mai interesante atunci când profesioniștii introduc tehnologia pe piață. Pe măsură ce jocurile evoluează, tehnologia le face și mai accesibile transformându-le în jocuri video. 

Oamenii se angajează încet în jocuri video din cauza confortului lor. Desigur, industria online este o afacere cu mișcare rapidă. Acesta este motivul pentru care dispozitivele și telefoanele inteligente sunt create pentru a vă oferi jocuri de calitate. 

Majoritatea oamenilor folosesc smartphone-uri pentru jocuri; cu toate acestea, prețurile la telefoane cresc și ele. Nu toată lumea își poate permite telefoane noi; care îi determină să cumpere smartphone-uri second-hand cu care să se joace. 

Să presupunem că jucați jocuri de cazinou online precum 40 burning hot pe un telefon la mâna a doua. Jocul necesită un dispozitiv de memorie mare, astfel încât jocurile dvs. video nu vor întârzia. 

Ar trebui să jucați jocuri video progresive pe un telefon cu încărcare rapidă. Aceste telefoane cu încărcare rapidă sunt potrivite pentru comunicare rapidă, jocuri și alte tranzacții online pe care le aveți. 

Acesta este motivul pentru care chiar și telefoanele second-hand sunt mai puțin costisitoare decât cumpărarea unor noi; sunt lucruri pe care trebuie să le iei în considerare și atunci când cumperi, deoarece oamenii nu vor evita smartphone-urile secundare fără motive întemeiate. 

Mai mult, atunci când achiziționați smartphone-urile, gândiți-vă la specificațiile acestora și comparati-le cu alte mărci; astfel, vă puteți asigura că telefonul pe care îl cumpărați vă va servi mult timp. 

Problemă de sănătate a bateriei

Într-un smartphone second-hand, nu puteți evita problemele bateriei. Bateriile se uzează mai repede la telefoanele second-hand comparativ cu cele noi. De obicei, o baterie în stare bună ar trebui să aibă 80% capacitatea originală și 500 de cicluri de încărcare completă. 

De obicei, trebuie să înlocuiți bateriile telefonului atunci când bateriile dvs. depășesc limita de utilizare de doi ani. Returnarea poate degenera lent sistemul portului de încărcare din telefon. 

Mai mult, dacă cumpărați smartphone-uri second-hand pentru jocuri, așteptați-vă ca jocul dvs. să nu se fi terminat încă, dar telefonul dvs. are deja o baterie descărcată. 

Port de încărcare 

Există telefoane; chiar și cele second-hand încă funcționează bine. Dacă aveți norocul să alegeți un telefon secundar în stare excelentă, este rar să găsiți. 

Portul de încărcare este partea esențială pe care trebuie să o verificați pe telefoanele la mâna a doua. Dacă cumpărați un telefon nou, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece totul este nou. 

Specificații telefonului

Cele mai citite articole

Nu toate smartphone-urile la mâna a doua sunt dăunătoare pentru jocuri. Există telefoane folosite care conțin gigaocteți masivi care pot suporta jocului

Cu toate acestea, deoarece este la mâna a doua, trebuie să verificați de trei ori unitatea înainte de a cumpăra, deoarece există momente în care, după ce descărcați o aplicație, atunci vor apărea problemele. Faceți o verificare intensă la telefon și întrebați tot ce doriți să știți despre el. 

De aceea, atunci când decizi să plătești casierul, ești mulțumit de achiziția ta, chiar dacă este la mâna a doua. Mai mult, telefoanele la mâna a doua nu sunt recomandate pentru a juca jocuri, deoarece sunt predispuse la întârziere între jocuri și uneori provoacă probleme atunci când tranzacționează plăți online.

Prin urmare, dacă bugetul tău este strâns și nu ai altă opțiune la telefon. Asigurați-vă că cumpărați telefonul second-hand din magazinele recomandate de utilizatorii de telefoane derivate. 

Semnale de rețea

Oamenii evită smartphone-urile la mâna a doua, deoarece răspund doar unuia sau mai multor semnale de rețea. Îi interzice utilizatorului să schimbe cartelele SIM sau să se conecteze la mai multe rețele pentru a juca. 

Majoritatea telefoanelor second-hand sunt importate în alte țări. Desigur, din moment ce telefonul vine din altă țară, are semnale de rețea diferite. Deși vânzătorii deschid linia de rețea, aceasta indică în continuare că nu va funcționa. 

Va fi o pierdere de bani dacă treceți cu vederea această problemă atunci când vă cumpărați telefonul la mâna a doua. 

Merită să evitați jocurile?

Smartphone-ul second-hand merită evitat pentru jocuri și asta pentru că unitatea 3 nu este aplicabilă pentru jocul greu. Vor exista defecțiuni care se vor întâmpla între jocuri care vă distrug experiența de joc. 

Atunci când alegeți un telefon pentru gaming, ar trebui să vă stabiliți pe cele de calitate, nu pe prețul pe care îl are. Poate fi mai puțin costisitor, dar nu vă puteți asigura că al doilea telefon poate dura mult. 

Dacă jucați jocuri masive online, cumpărați un telefon cu specificații de joc, astfel încât să nu fiți lipsiți de o experiență grozavă de joc. Mai mult, dacă intenționați să-l utilizați pentru activități ușoare, cu excepția jocurilor, telefoanele la mâna a doua sunt utile. 

Concluzie

Telefoanele inteligente la mâna a doua nu sunt aplicabile în scopuri de jocuri. Acesta este motivul pentru care oamenii îl evită din cauza problemei pe care o poate provoca în timpul jocului sau tranzacțiilor online.

Cu toate acestea, telefoanele second-hand merită cumpărate dacă intenționați să cumpărați un telefon pentru comunicare, derulare online sau orice activitate ușoară. Telefoanele la mâna a doua sunt încă în stare de cristal – cu toate acestea, este rar de găsit. 

Mai mult, ar trebui să jucați jocuri video pe telefoane cu încărcare rapidă și adaptare la internet. În acest fel, nu veți experimenta defecțiuni ale jocului și nu veți fi privat de o experiență de joc de calitate. 

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE