Melania Trump a „spart” aproape 100.000 de dolari în șase ore, în Egipt. Ce a costat-o atât pe soția președintelui SUA

Autor: Ziarul Top

Deși a petrecut doar câteva ore în hotelul de lux Semiramis InterContinental din capitala Egiptului, factura a fost una mai mult decât piperată. În acest hotel, o cameră costă 119 dolari pe noapte, iar pentru apartamentul prezidențial prețul este de 699 de dolari.

Potrivit unor documente prezentate de media americană, administrația prezidențială a plătit factura de 95.000 de dolari pentru cazarea în hotelul din Cairo pe 30 septembrie, cu o săptămână înainte ca prima doamnă să ajungă acolo.

Pe factură se arată doar „Camere de hotel  – FLOTUS” (n.r. prima doamnă a Statelor Unite) și nu a fost detaliat modul în care au fost cheltuiți banii și nici câte camere au fost rezervate.

Suma este cu 20.000 de dolari mai mare decât cea cheltuită de președintele Donald Trump pe două nopți de cazare la un hotel de lux din Scoția.

Prima doamna a Statelor Unite, Melania Trump, a efectuat la începutul lunii octombrie, un turneu de o săptămână, în cadrul căruia a vizitat patru țări africane. Turul s-a concentrat pe promovarea programelor de sănătate și educație conduse de organizația americană de ajutorare USAID.

Cele mai citite articole

Soția lui Trump a vizitat Ghana, Kenya, Malawi și Egipt și într-o încercare de a promova relațiile diplomatice și de a îmbuna aceste țări, mai ales după ce în februarie, soțul său a numit națiunile africane „latrine”.

Astfel că vizita Melaniei în țările africane este văzută drept o încercare de a reface punțile distruse de Donald Trump prin declarațiile sale.


Citește și: Vreți să trăiți ca în Vest? Mai așteptați „puțin”. România va atinge nivelul de trai din Germania în 30 de ani


Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE