Descoperă avantajele achizitionarii unei imprimante termice

Autor: Ziarul Top

Atentia la detalii este cea care face diferenta, de cele mai multe ori, intre doua branduri care activeaza pe aceeasi nisa. Acest aspect se aplica si in cazul etichetelor, ele fiind primul element cu care clientii iau contact atunci cand aleg un produs. De aceea, este foarte important atat ca felul in care sunt realizate, cat si aspectul final sa fie in deplina concordanta cu imaginea pe care brandul vrea sa o transmita. Pentru a putea face acest lucru, cea mai simpla metoda este sa te ocupi tu insuti de intreg procesul, imprimantele de etichete de la iUni fiindu-ti principalul ajutor pentru a putea realiza asta. 

De ce ai nevoie de o imprimanta pentru etichete proprie?

Atunci cand alegi sa te ocupi in totalitate de crearea unui produs, sansele sa nu fii multumit de rezultatul final scad considerabil. Acest lucru se concretizeaza ca fiind principalul avantaj care sa te convinga sa achizitionezi o imprimanta termica pentru etichete, insa nu si singurul. 

Salvezi timp

In general, procesele de productie se prelungesc semnificativ in momentul in care se deleaga echipe diferite care sa se ocupe de cate o etapa. Atunci cand lucrurile sunt pe mana ta, beneficiind de principala masinarie de care ai nevoie, timpul poate fi redus chiar la jumatate. In plus, scapi si de termenele de livrare sau de realizare a facturilor, chestiuni indispensabile in colaborarea cu alti producatori. 

Economisesti bani

Un alt aspect deloc de neglijat este felul in care reusesti sa iti gestionezi bugetele atunci cand elimini un anumit pas din intregul proces. Nu doar ca nu va mai trebui sa platesti o alta firma sau persoana sa iti realizeze etichetele, dar vei reusi sa elimini costurile aferente unor erori sau teste care se fac in vederea atingerii imaginii ideale a produsului.

Ai control deplin asupra produsului final

Cele mai citite articole

Tu esti cel care stabileste designul, dimensiunile, pozitionarea, tipul de hartie si nu numai. Din momentul in care lucrezi cu o imprimanta de etichete proprie, ai libertate deplina in a alege setarile de productie si asupra felului in care acestea vor arata pe produs.

Proces simplificat de functionare

Principiul pe baza caruia functioneaza imprimantele de la iUni este unul universal si simplu. Acest lucru face ca, orice persoana, indiferent de pregatirea sau cunostintele pe care le detine, sa poata invata sa o foloseasca. Mai exact, etichetele se realizeaza prin transfer termic. Odata realizata schita designului, aceasta este introdusa in sistemul de operare de care dispune imprimanta si va fi vizualizat pe ecran. De aici vor aparea instructiunile de baza care sa te ghideze spre finalizarea procesului, eticheta fiind gata in doar cateva secunde. 

Calitate inalta pentru toate tipurile de etichete

Data fiind tehnologia de ultima generatie pe care o foloseste, sansele ca etichetele sa nu corespunda asteptarilor tale sunt foarte mici. Imprimarea se face cu o fidelitate aproape maxima in raport cu detaliile tehnice stabilite, ceea ce inseamna ca rezultatele vor prinde contur in directia dorita, fara impedimente de orice natura. 

Preturi accesibile pentru toate categoriile de buget

La o prima vedere, preturile ar parea suficient de insemnate. Cu toate acestea, la un calcul simplu al costurilor pe care le-ar presupune luna de luna colaborarea cu o alta firma de productie, investitia s-ar amortiza rapid. Astfel, in doar cateva luni se vor observa beneficiile de natura financiara cu care vine la pachet o asemenea achizitie. 

De asemenea, in magazinul online iUni vei gasi diverse modele disponibile configurate in vederea satisfacerii anumitor tipuri de nevoi. Astfel, in alegerea celei mai bune variante, te poti ghida si dupa scopul in care intentionezi sa o folosesti.  

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE