Stiai ca poti sa faci cununia civila in aer liber?

Autor: Ziarul Top
locatie cununie bucuresti

Nu e asa ca ti-ai dorit din todeauna o super locatie pentru cununia civila, poate undeva la aer? O experienta incredibila chiar de la inceputul unei noi vieti, asa ai posibilitatea de a simti evenimentul altfel pentru ca totul este in aer liber chiar de la inceput.

Frumusetea decorului straluceste gratios si frumos, cu un pic de stralucire venita de la reflectoarele de lumini pe ici si colo. Daca iti doresti atat de mult sa petreci timpul afara incat vrei sa-ti incepi noua viata asa, atunci Skybar Rooftop este locatia perfect, dar poti incepi sa te intrebi daca partenerul tau doreste asta la evenimentul vostru de viata noua.

Gandeste-te putin la asta: Mai stii vreun alt loc care Incearca sa iti ofere aceste experiente in Romania?

Care sa aiba acelasi aspect de spirit liber in jurul tau, mai gandete-te si la locatia perfecta, catering delicios si bauturi deosebite pentru oaspetii tai.

Cele mai citite articole

Cu Skybar este usor sa faci din cununia ta civila o experienta cu adevarat unica. Tot ce trebuie sa faceti este sa va impresionati invitatii cu un show culinar chiar la ei in farfurie! Cu ajutorul firmei de catering pe care o are restaurantul.

Nu numai ca vor fi incantati sa va vada pregatindu-le personal mancarea, dar mancarea va avea un gust mult mai bun daca vine de la dumneavoastra si nu de la un bucatar sau un furnizor angajat.

Pe langa aceasta experienta memorabila, exista multe alte lucruri pe care le puteti face la receptia dvs. pentru a adauga o nota de distractie.

In plus, daca sunteti in cautarea unui loc unde sa va casatoriti unde nu exista nimic din toate acestea, va recomandam sa mergeti intr-o evadare romantica care are toate partile distractive ale unei cununii, fara a avea grija de a planifica totul in avans!

Veniti la Skybar, va asteptam pe Calea Dorobanti 155 in Bucuresti.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE